Kweekhuis

  • Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)
  • Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)
  • Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)
  • Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)
  • Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)

Bonanza G-Leds 140 (0,35m2)

745,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Compleet ingerichte Bonanza mini kweekkast met LED verlichting

Afmetingen (h x b x d):176 x 61 x 61 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwich panelen
Oppervlakte ~0,35 m2. Plaats voor 9 x 6,5 ltr potten, 4 x 11 ltr potten.
Ventilator: Winflex – 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde demper
Filter: Prima Klima K2600 mini 240m3
Timer: Legrand Omnirex
Verlichting: G-Leds 140
Garantie: 1 jaar op technische installatie

Ontdek het nieuwe kweken!
Bonanza G-Leds 140, de complete kweekkast met led kweeklamp

Je kunt bij ons je complete kweekkast met led kweeklamp bestellen, compleet met luchtafzuiger, koolstoffilter en tijdklok. Alles compleet geinstalleerd. Stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag.
G-tools heeft een eigen lijn kweeklampen samengesteld, G-LEDS. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in onze kasten.
Voor de Bonanza mini serie adviseren we de G-Leds 140. Mocht je wat extra power willen dan kun je de kast upgraden naar een G-Leds 280.

De intelligente manier van kweken

Kweken met led heeft veel voordelen. Het is veilig, goedkoop en productief.
Veilig in de zin van dat G-LEDS zijn opgebouwd uit de beste led diodes en RoHS en CE gecertificeerd zijn.
Goedkoop in de zin van dat G-LEDS zeer weinig elektriciteit verbruiken.
Productief in de zin van dat G-LEDS je planten voorzien van het licht wat ze nodig hebben om een mooie oogst te bewerkstelligen.

Cree en Osram

G-LEDS zijn samengesteld uit Cree en Osram 3 en 5 Watt led diodes. Zowel Cree als Osram behoort tot ’s werelds beste producenten van tuinbouw leds. Deze leds onderscheiden zich door hun hoge PAR waardes. Oftewel een hoge productie van voor de plant bruikbaar licht. Dus geen verspilling van kostbare energie aan de productie van licht waar de plant niks mee kan.
De kennis omtrent lichtbehoeftes van een plant ontwikkeld zich razend snel. Deze kennis plus de steeds uitbreidende technische mogelijkheden maakt kweken met leds steeds succesvoller.
Met veel moderne led kweeklampen kunnen de zelfde resultaten worden behaald als met meer conventionele verlichtingssystemen. Dit met slechts de helft van het stroomverbruik.

Full spectrum

De G-Leds bestaat uit meerdere kleuren leds. Samen vormen ze het complete lichtspectrum voor elke fase van het plantenleven. Met een led lamp geef je je planten het lichtspectrum waar ze om vragen.
Met eenvoudige schakelaars kun je meer blauw, wit of rood licht toevoegen aan het spectrum. Je kunt de G-LEDS dus voor iedere fase in het plantenleven gebruiken. Zowel tijdens de groei als tijdens de bloei.
Door efficient in te spelen op de lichtbehoeftes van de plant kun je met led dus zeer energiezuinig kweken. Dit vertaalt zich niet alleen in een lagere stroomrekening maar biedt ook diverse andere voordelen zoals minder warmteafgifte.

Plug & Play Led kweekkast

De Bonanza G-LEDS 140 kweekkast is compleet ingericht zoals de uitvoering met HPS lamp. Dus dezelfde ventilator, filter, luchtinlaten, etc. als de variant met HPS lamp. Maar dan met G-Leds 140 led kweeklamp.
Voor een upgrade naar de G-Leds 280 rekenen we €180,- extra. Je kunt hierover contact met ons opnemen en dan sturen we je een passende factuur.
De Bonanza led kweekkasten staan garant voor jarenlang zorgeloos, productief en veilig kweekplezier.