Kweekhuis

  • Bonanza G-Leds 560 (1m2)
  • Bonanza G-Leds 560 (1m2)

Bonanza G-Leds 560 (1m2)

1600,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Compleet ingerichte Bonanza kweekkast met LED verlichting

Afmetingen (h x b x d):176 x 118 x 78 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwichpanelen
Oppervlakte ~1 m2. Plaats voor 15 x 6,5 ltr potten, 12 x 11 ltr potten of 4 steenwolmatten van 1 meter.
Ventilator: G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbaar inclusief geluidsdemper
Filter: Prima Klima K2601, 360m3
Schakelkast: G-tools schakelkast met klok en relais
Verlichting: G-Leds 560
Garantie: 1 jaar op technische installatie

Ontdek het nieuwe kweken!

COMPLEET INGERICHTE BONANZA GROWBOX MET LED KWEEKLAMP

Je kunt bij ons je plug & play growbox met led bestellen. We hebben een eigen lijn kweeklampen samengesteld die uitermate geschikt zijn voor gebruik in onze kasten. Voor de Bonanza 1m2 serie adviseren we de G-Leds 560. De kast wordt stekker klaar geleverd.

Cree en Osram

G-Leds zijn samengesteld uit Cree en Osram leds. Zowel Cree als Osram behoort tot ’s werelds beste producenten van tuinbouw leds. Deze leds onderscheiden zich door hun hoge PAR waardes. Ze produceren dus veel voor de plant bruikbaar licht. De G-Leds bestaat uit meerdere kleuren led diodes die samen de hele lichtbehoefte voor elke fase van het plantenleven afdekken.
Met een led lamp geef je je planten het lichtspectrum waar ze om vragen. De kennis omtrent lichtbehoeftes van een plant ontwikkeld zich razend snel. Deze kennis plus de steeds uitbreidende mogelijkheden van leds maakt kweken met leds steeds succesvoller.
Met veel moderne led kweeklampen kunnen de zelfde resultaten per m2 worden behaald als met meer conventionele verlichtingssystemen. Dit met slechts de helft van het stroomverbruik.
Door efficient in te spelen op de lichtbehoefte van de plant kun je met led dus zeer energiezuinig kweken. Dit vertaalt zich niet alleen in een lagere stroomrekening maar biedt ook diverse andere voordelen zoals minder warmteafgifte.

Plug & Play Led kweekkast

De Bonanza G-Leds 560 kweekkast is compleet ingericht zoals de uitvoering met HPS lamp. Dus dezelfde ventilator, filter, luchtinlaten, etc als de variant met HPS lamp. Maar dan met G-Leds 560 led kweeklamp.