Kweekhuis

  • Kweekkast G-Kit Bonanza leeg zwart (1m2)

Kweekkast G-Kit Bonanza leeg zwart (1m2)

490,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Productbeschrijving

Hobby kweekkast

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met spaarlamp, LED, natriumlamp, etc? Kies dan een van onze Bonanza of Wing kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook leegzodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

Deze hobby kweekkast, met zn oppervlak van 0,35m2, is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 250 Watt. De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudige hobby kweekkast

De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste achterplaat van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger.

Voor deze hobby kasten zijn speciale hoogte uitbreidingssets (XL sets) te verkrijgen. Zo kan je grotere planten kweken of met grotere reflectoren werken.Alle technische- en montageartikelen schaf je los aan in onze webshop. We verkopen ook sloten voor je hobby kweekkast.

De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Veilig

Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De MDF panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Bezorging

De kast is verpakt in 2 kartonnen dozen; een platte doos voor de panelen en een doos voor de aluminium profielen en de hoekstukken. Om transportschade te voorkomen, vervoeren we de pakketten per mini-pallet. Dit voor slechts 30,- voor transport door heel Nederland. Je kunt de kast natuurlijk ook in Woerdenbij ons afhalen.