Kweekhuis

  • Kweekkast G-kit Bonanza uitbreidingsmodule zwart (+1m2)

Kweekkast G-kit Bonanza uitbreidingsmodule zwart (+1m2)

440,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Productbeschrijving

Bonanza uitbreiding

Heb je een Bonanza kweekkast en wil je meer ruimte? Kies dan een Bonanza uitbreiding. Met deze uitbreidingsmodule verdubbel je het netto oppervlak van de Bonanza kweekkast.De module klik je m.b.v. kunststof verbindigsstukken en aluminium profielen aan de Bonanza. In 1 klap is je Bonanza kweekkast twee keer zo groot. In principe kan je met deze uitbreidingsmodule de Bonanza eindeloos uitbreiden.

De Bonanza uitbreiding heeft 4G-tools luchtinlatenen in het plafond is een rond gat (diameter 150mm) met luchtrooster gemonteerd, voor bevestiging van de luchtafzuiger.Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd die je eenvoudig aan het plafond bevestigt.

Ook voor de uitbreidingsmodule is een speciale hoogte uitbreidingsset(XL sets) verkrijgbaar.

Bezorging

De Bonanza uitbreiding is verpakt in 3 kartonnen dozen. Twee platte dozen voor de panelen en een doos voor de aluminium profielen en de hoekstukken. Om transportschade te voorkomen, vervoeren we de pakketten per mini-pallet. Transport door heel Nederland kost slechts 30,-. Je kunt deuitbreidingsmodule natuurlijk ook in Woerden bij ons afhalen.