Kweekhuis

  • Bio-G-Power Bio1 Wortel

Bio-G-Power Bio1 Wortel

10.50Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Bio-G-Power Bio1 Wortelstimulator. 5 liter.

Bio-G-Power Bio 1 Rootstimulator is een 100% natuurlijke wortelstimulator die voor een sterke wortelproductie zorgt.

Product omschrijving

Er is niets zo belangrijk voor je plant als haar wortels. Bij een goede wortelproductie neemt de plant de meeste voedingsstoffen op. En hoe steviger de wortels, hoe meer vruchten ze kan dragen. Het is dus van groot belang de ontwikkeling van de wortels afdoende te stimuleren.

Bio-G-Power Bio 1 Rootstimulator heeft een remmende werking op bodemziekten en bij gebruik van druppelsystemen een reinigende werking.

Bio-G-Power is professionele voeding voor elke plant. Wetenschappelijk ontwikkeld en met bewezen resultaten. Bio-G-Power is een bekend merk voor iedere teler die het beste resultaat uit zijn planten wil halen.

Toepassing:

Gebruik 1 ml per 1 liter water (1: 1000).
Bio-G-Power Bio 1 Rootstimulator bevat enzymen voor de afbraak van cellulose en voor stimulering van micro-organismen in het bodemleven.
Daarnaast heeft het product verschillende vitaminen, waaronder foliumzuur, thiamine en tocopherol in huis. Deze bevorderen de wortelgroei.
Bio-G-Power Bio 1 Rootstimulator is geschikt voor alle soorten substraten.
Het middel dient gedurende de groeifase en begin van de eventuele bloeifase dagelijks met het gietwater meegegeven te worden.
Na deze periode dient het middel door BIO-G-POWER Groeistimulator BIO 2 vervangen te worden. Dit werkt optimaal in combinatie met BIO-G-POWER basisvoeding.
Vorstvrij en droog bewaren, goed schudden voor gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.