Kweekhuis

Winkel informatie

Kweekhuis.nl
Kweekhuis.nl is de goedkoopste tuinbouwwinkel van Nederland! Wij werken samen met MHD Tuintechniek, een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft bewezen als één van de belangrijkste en deskundigste spelers op het gebied van kennis in de binnentuinbouw.
U kunt uw kweekspullen makkelijk bestellen via onze online winkel en ophalen bij MHD Tuintechniek. Heeft u niet de mogelijkheid u kweekspullen op te halen, bezorgen wij ook via postNL of ons eigen transport.
Onze winkel garandeerd discretie, kwaliteit, deskundig advies en altijd de laagste prijs! Kweekhuis.nl uw online tuinwinkel!


Kwaliteit
Wij kiezen altijd voor kwaliteit. Al de kweekspullen op onze website hebben een zeer hoge kwaliteit. Kies zelf ook voor kwaliteit, veiligheid is onbetaalbaar!

Deskundig advies
Kweekhuis.nl  voorziet uw altijd van deskundig advies op het gebied van de teelt van uw eigen groentes en fruit soorten. Door onze jarenlange ervaring in de tuintechniek hebben wij voor al u vragen een antwoord. U kunt uw vragen over u aanschafte kweekspullen ons persoonlijk stellen door ons te bezoeken. Bent u niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken zijn wij altijd bereikbaar via ons email adres info@kweekhuis.nl en zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur antwoord heeft.

Laagste prijs
Kweekhuis.nl is de enige leverancier van kweekspullen die u gegarandeerd  de laagste prijs biedt. Ziet u een product ergens anders goedkoper bieden wij u altijd een prijs die daar onder zit. Doordat wij alle kweekspullen scherp en groot inkopen en de de kosten zo laag mogelijk houden kunnen wij de kosten voor u als klant ook zo laag mogelijk houden! Hierdoor is kweekhuis.nl het goedkoopste tuincentrum van Nederland.

Openingstijden Nettetal(nabij Venlo):

Maandag t/m zaterdag 10:00 t/m 17:00 uur.

Adres:

Bahnhofstrasse 36

41334, Nettetal(Duitsland) 

(2 min van Venlo, Half uur van Eindhoven)

 

 

Adres

Jan Kriegestraat 12

3443 TJ Woerden