Kweekhuis

  • Biogreen Garlic - 1 liter

Biogreen Garlic - 1 liter

21.50


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Biogreen Garlic is een organisch insecticide dat ongedierte van mijten, insecten en schimmels voorkomt en verwijdert.

Ongedierte is waarschijnlijk de grootste vijand bij het kweken van planten. Daarom heeft Biogreen Knoflook op de markt gebracht, een 100% natuurlijk product, goedgekeurd voor de biologische landbouw, dat mijten, insecten en trips voorkomt en verwijdert, en zelfs helpt tegen schimmel.

Knoflook wordt al lang gebruikt als een krachtig natuurlijk insecticide, omdat het insecten en mijten afweert, wat onze planten helpt gezond te blijven en vrij van ongedierte.

Zonder twijfel, als we doen alsof onze planten vrij zijn van ongedierte, is de beste optie om voortdurend producten als knoflook te gebruiken, om te voorkomen dat ze verschijnen, zodat mijten en insecten uit onze tuin wegblijven. Knoflook wordt opgenomen door planten, waardoor ze minder aantrekkelijk worden voor verschillende soorten insecten en mijten. Hierdoor zal het ongedierte zich liever ergens anders vestigen, waardoor de problemen verdwijnen.

Biogreen Knoflook is samengesteld uit grondstoffen die door het Duitse Instituut voor Onderzoek van de Biologische Landbouw zijn opgenomen en voldoet aan de Europese norm nr. 834/2007 voor biologische productie. Knoflook is een sterk geconcentreerd product (bevat tussen 15000-28000 ppm allicine) dat kan worden toegepast in irrigatie of als bladspray, met een dosis van 1-4 ml/L in irrigatie (afhankelijk van of we het preventief gebruiken of om een bestaande plaag te verwijderen) of 50 ml/L in bladspray.

Het is belangrijk om Knoflook nooit te mengen met een product dat waterstofperoxide bevat. Eenmaal de fles geopend is Knoflook 2 maanden houdbaar indien goed bewaard.

Onze aanbeveling voor de toepassing van Knoflook is om het altijd als bladspray te doen (tenzij we een substraatziekte willen behandelen of voorkomen). 1 toepassing van Knoflook per week is in de meeste gevallen meer dan genoeg om plagen te voorkomen. Echter, in gevallen waar de plaag al aanwezig is, raden wij u aan door te gaan met twee toepassingen per week, met de juiste dosering.

Biogreen Knoflook
Type: Biologisch Insecticide.
Voor: Voorkomen en verwijderen van mijten en insecten.
Gebruik: Bladspray of toegevoegd aan uw reservoir, langs alle cyclus van planten.
Dosering: Blad 50 ml/L - Irrigatie 1-4 ml/L.