Kweekhuis

Fruitboom malus domestica

25,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

De Malus domestica 'Elstar' is een cultivar van de appelboom. Deze appelboom is de bekendste appelsoort in Nederland. De kans is dan ook groot dat je deze appel in een supermarkt hebt zien liggen en misschien wel koopt. Nu kun je de appels bij jou in de tuin kweken. De 'Elstar' is een zelfbestuivende boom, wat betekent dat je geen tweede appelboom hoeft te planten.
De 'Elstar' is het hele jaar een prachtige boom. Het najaar en de winter geven de boom een prachtig kale silhouet. De boom is goed winterhard. Vanaf het voorjaar kun je genieten van de roze bloesem die ook verschillende insectensoorten zal aantrekken. Vanuit de bloemen zullen de appels zich ontwikkelen. De 'Elstar' appel heeft een mooie roodgele kleur en is zacht zuur tot zoet van smaak. De appels zijn heerlijk om als tussendoortje of te gebruiken in een overheerlijke appeltaart. Je kunt de appels goed lang bewaren, zodat je er nog lang plezier van hebt.

De 'Elstar' is een zelfbestuivende boom, maar desondanks geeft de meer vruchten als je een kruisbestuiver hierbij in de buurt plant. Geschikt als kruisbestuiver zijn onder andere;
Malus domestica 'Golden Delicious'
Malus domestica 'Cox's Orange Pippin'
Malus domestica 'Santana'