Kweekhuis

  • Narcos Organic Terra 20L

Narcos Organic Terra 20L

142,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

"A Netflix Original series- Narcos"

Netflix introduceert Narcos Nutrients. Na uitgebreide research en diverse testen met verschillende strains presenteert Narcos de meest complete en uitgebalanceerde voedingslijn verkrijgbaar. Narcos maakt gebruik van de meest hoogwaardige en best opneembare voedingselementen. Ongeacht of het om de N(stikstof, P(fosfor), Kalium of andere stoffen gaat, is er uitsluitend gekozen voor het meest kwalitatief hoogstaande in zijn soort.


Narcos® Organic Terra is een vloeibare, 100% organische meststof ontwikkeld voor de teelt op licht tot matig bemeste (pot)grond.

Narcos® Organic Terra bevat naast calcium, magnesium en zwavel een hoog gehalte aan micronutriënten.

Narcos® Organic Terra is zeer geconcentreerd en gericht op het ontwikkelen van een sterke microbiële gemeenschap in de wortelzone van de plant. Regelmatig gebruik van Organic Terra helpt het gewas om stress in de schaduw te weerstaan en vergroot de weerstand tegen verschillende schimmelziekten.

Narcos®Organic Terra bevat een geconcentreerde oplossing met aminozuren, zeewier, koolhydraten en micro-organismen. De aanwezige micro-organismen produceren auxines (planhormonen) en wortel beschermende suikers en maken fosfor gemakkelijk beschikbaar. Ze verhogen de weerstand tegen stress en ziekten en zorgen voor het behoud van nuttige metalen in de bodem.

Toepassing
Narcos® Organic Terra bevat de basisvoeding voor een gezonde teelt op alle licht tot matig bemeste (pot)grond.

Werkzame stoffen
NPK meststof, aminozuren, zeewier, koolhydraten, micro-organismen.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Gietwater niet afzuren.

Dosering
2 à 4 ml per liter gietwater, twee à drie keer per week toedienen. Dosering hangt af van de mate van bemesting en de gebruikte grondsoort.

Verkrijgbaar in
1 liter - 5 liter - 10 liter - 20 liter

Bewaarinstructie
Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren. Minimum bewaartemperatuur 5°C.