Kweekhuis

  • Aptus Fungone Ready-to-Use -1 liter

Aptus Fungone Ready-to-Use -1 liter

20.50


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Fungone is een beschermde preventieve bladspray die pathogene problemen op de bladeren vermindert en tegelijkertijd de weerstand van de plant tegen toekomstige aanvallen verhoogt. Het helpt schimmel-, bacteriële en virale problemen voorkomen door het blad te reinigen en omstandigheden te creëren die de ontwikkeling van pathogenen niet bevorderen. Het voorkomt toekomstige infecties door een preventief schild over de bladeren te leggen. Het is uiterst nuttig voor buitentoepassingen.

WAAROM FUNGONE GEBRUIKEN?
Voorkomt virale, schimmel- en bacteriële infecties door plantoppervlakken te reinigen
Creëert een beschermend schild op het bladoppervlak van de plant
Niet giftig voor planten en dieren
Voorkomt knoprot en meeldauw

HOE GEBRUIK JE FUNGONE
Fungone is een gebruiksklaar Aptus product. Het moet rechtstreeks op de plant worden gespoten. Voor grotere hoeveelheden kan Fungone-concentraat worden gebruikt, want 1 L is voldoende om 5 L gebruiksklare spuitoplossing te maken. Spuit Fungone gebruiksklaar of 5 maal verdund Fungone-concentraat direct op de plant.

Zorg er altijd voor dat het licht uit is tijdens het spuiten en dat de juiste beschermingsmiddelen worden gebruikt, bestaande uit een masker en een veiligheidsbril. Fungone is niet giftig en veroorzaakt geen residu in de plant.

Zorg er altijd voor dat het licht uit is tijdens het spuiten en dat de juiste beschermingsmiddelen worden gebruikt, bestaande uit een masker en een veiligheidsbril. Fungone is niet giftig en veroorzaakt geen residu in de plant.

HOE FUNGONE WERKT
Fungone gebruikt atomair zuurstof (O3) om bacteriën en schimmels te oxideren. Ziekteverwekkers kunnen geen weerstand ontwikkelen tegen oxidatie. Oxidatie door O3 komt van nature voor in de natuur en kunstmatig in sommige kassen om bacteriën en plagen te bestrijden.

De overige elementen van de spray produceren natuurlijke zuurstof en schoon water. Fungone bevat een hulpstof van levensmiddelenkwaliteit die helpt bij het hechten en gelijkmatig verspreiden op het plantenoppervlak voor een langdurig effect.

TIPS VAN SUCCESVOLLE KWEKERS
Spuit Fungone wanneer de lichten uit zijn. Bladeren verbranden snel als ze worden bespoten met de lampen aan. De druppels van de spray werken als prisma's en versterken de lichtintensiteit.
Fungone is gebruiksklaar en kan direct worden toegepast als bladbehandeling of verdund met water voor de behandeling van gevoelige planten (1 deel Fungone op 4 delen zuiver water). Na verdunning onmiddellijk gebruiken
Wekelijks gebruiken als preventieve maatregel tot de laatste week voor de oogst