Kweekhuis

  • Can LCD EC Fan Controller
  • Can LCD EC Fan Controller

Can LCD EC Fan Controller

129.49


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

De ventilatorregelaar, met Can Fan LCD-scherm, heeft een snelheidsregelaar voor geventileerde ruimtes, die de luchtstroom naar binnen en naar buiten regelt. De EK-controller heeft ook de mogelijkheid om een ​​constante temperatuur en vochtigheid in de kweekruimte te handhaven, waarbij de opties voor de dag- en nachtfase onafhankelijk kunnen worden aangepast (altijd met een onderdruk die lekkage van geuren uit de kamer voorkomt).

Alle functies voor het bewaken van de parameters van de teeltzone worden gemeten door middel van een sonde (ingebouwd) die real-time metingen van deze waarden mogelijk maakt, wat een snelle en efficiënte regeling van de omgevingsomstandigheden mogelijk maakt.

Een van de voordelen van de EC Fan Controller is de snelle installatie en eenvoudige bediening, die het mogelijk maakt om tot 10 EC Can Fan extractors te regelen, zonder dat extra elektrische bescherming nodig is. Elke afzuigkap kan in lijn met de volgende worden aangesloten (en met de EK-controller) door middel van een jack-aansluiting, dankzij de lage spanning die nodig is voor de regeling, opstarten en uitschakelen. De controller is voorzien van klittenbandlijmen, waarmee de controller op elk oppervlak kan worden bevestigd, zonder gaten te hoeven boren (waardoor de controller snel kan worden verplaatst en vervangen).

De controller bevat een vocht- en temperatuursonde, met een kabel van 4 meter om hem te kunnen plaatsen waar de teler dit nodig acht (het is belangrijk dat hij niet in de buurt van een bron van warmte / koude staat die de feitelijke omstandigheden van de teelt in de war zou kunnen brengen) Oppervlakte).

Om de EC Fan Controller Can Fan LCD te starten, is het alleen nodig om de lijn van extractors aan te sluiten op socket 1, de lijn van de injectoren op socket 2, de vochtigheids- en temperatuursonde op de sensoraansluiting en de voeding op de PWR-aansluiting (met 1 meter kabel). Zodra alle componenten zijn aangesloten, hoeven we alleen nog maar de parameters toe te wijzen die we in de controller willen hebben (temperatuur, vochtigheid, hysterese van temperatuur en vochtigheid, minimum en maximum snelheid van de afzuigers en dag / nacht functie).

Kan Fan EC Fan Controller
Type: Klimaatregelaar voor Can Fan EC afzuigers.

Functies: controle van vochtigheid, temperatuur en hysterese.

Speciale functies: dag- en nachtfunctie, maximale en minimale snelheid, maximale en minimale vochtigheid, hysterese van vochtigheid en temperatuur, onderdruk.

Controle: LCD-scherm.