Kweekhuis

  • Canna Coco A+B 1 Liter

Canna Coco A+B 1 Liter

13.25


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Dankzij de speciale kenmerken van het kokossubstraat heeft CANNA COCO geen Vega en Flores variant, maar er is één unieke formulering voor zowel de groei- als de bloeifase. In het begin houdt het kokossubstraat de bloei-elementen uit de voeding vast. Geleidelijk raakt het substraat hiermee verzadigd, waardoor deze voedingsstoffen beschikbaar komen als de plant gaat bloeien. We kunnen het niet eenvoudiger maken!

Rijk aan hoogwaardige elementen
Na jarenlang onderzoek naar potgronden, drainage en bladanalyse is CANNA erin geslaagd als eerste een meststof te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de eigenschappen van kokossubstraten. CANNA COCO is samengesteld uit hoogwaardige mineralen. CANNA COCO bevat natuurlijke chelaten, humine- en fulvinezuren die de plant een optimale opname van voedingsstoffen geven. Kwekers over de hele wereld zijn al jaren enthousiast over de explosieve groei en uitbundige bloei met CANNA COCO.

Waarom een A & B voeding?
CANNA COCO plantenvoeding bestaat uit twee delen, deel A en deel B. We scheiden deze delen met een reden. De hoeveelheden calcium en fosfaat die aanwezig moeten zijn om de voedingsstof goed te laten werken, zijn vrij hoog. Wanneer je zulke hoog geconcentreerde elementen in één fles stopt, zullen ze met elkaar in conflict komen en samenklonteren. Wanneer je deze twee elementen van elkaar scheidt en ze mengt met het water in je voedingsreservoir, er is geen probleem. Daarom moet je eerst de A-component en vervolgens de B-component toevoegen.

Gerelateerde producten
Canna Coco A+B
Canna Coco A+B 14.50  13.25