Kweekhuis

  • Canna Cogr Slab 100 cm

Canna Cogr Slab 100 cm

5.50


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

COGr bevat een speciaal geformuleerde mix van kokosgruis, kokosvezel en kokos-granulaat. Dit medium biedt het voordeel dat het luchtig is, zodat het makkelijker te sturen is.

Dit resulteert in een snellere wortelontwikkeling en een hogere opbrengst!

COGr is geperst en gedroogd, dus makkelijk voor transport en opslag. Dit maakt het ideaal voor de meer veeleisende kweker.

Drie revolutionaire meststofproducten zijn ontwikkeld, speciaal voor het gebruik met COGr: COGr Buffer Agent, COGr Vega en COGr Flores.

COGr is uitgegroeid tot het meest populaire kweeksysteem onder de veeleisende kwekers in Nederland. Het hart van dit systeem zijn geperste ongebufferde slabs van cocos die vereisen dat er gekweekt wordt met de speciale COGr buffering agent.

COGr Vega voeding wordt gebruikt gedurende de groeifase, gedurende de bloeifase wordt overgegaan op COGr Flores. Deze voedingsstoffen bevatten naast alle voedingselementen toegevoegde humus en fulvine zuren, voor een verbeterde voedingsopname door de wortels. Ook de toegevoegde silicium zorgt voor een verhoogde weerstand tegen ziekten en plagen.

Voor kwekers die dit systeem willen gebruiken in potten; buffer simpelweg de slabs op de normale manier en leeg dan de inhoud in de potten. Elke slab bevat tussen de 21 - 25 liter Coco in uitgezette vorm. Een 1 liter fles van COGr Buffering Agent maakt 500 liter buffer vloeistof, welke maar één keer per oogst nodig is. Een twee liter verpakking van CANNA COGr voedingsstoffen (1 liter A, 1 liter B) maakt 250 liter COGr voeding.

Gerelateerde producten