Kweekhuis

  • ACTIE!! Dimlux Xtreme Series - 750W LED + NIR

ACTIE!! Dimlux Xtreme Series - 750W LED + NIR

1210.99 974.99


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

DE SLIMSTE EN KRACHTIGSTE LED KWEEKLAMP OP DE MARKT!
DE DIMLUX XTREME SERIES 750W LED.

12 jaar geleden introduceerde Dimlux de allereerste baanbrekende op afstand bedienbare HPS ballast in combinatie met de Maxi Controller; de Dimlux Expert Series. Vandaag introduceert Dimlux de slimste, meest efficiënte en krachtigste kweeklamp op de markt, de Dimlux Xtreme Series LED!

Met dit innovatieve LED armatuur zet Dimlux een benchmark voor tuinbouwverlichting. Met gepatenteerde technologie, vooruitgang in LED-technologie en een optimaal thermisch ontwerp, zal de Dimlux Xtreme Series LED de voorkeursoptie zijn die kwekers een aanzienlijk rendement op hun investering biedt. Ons aanpasbare PhytoVegSpec® Indoor kweekspectrum combineert volledige controle over lichtkwaliteit (spectrale flexibiliteit) en kwantiteit (intensiteit en DLI) en zorgt voor een uniforme verspreiding en gelijkmatige lichtverdeling met extreme penetratie in het bladerdak.

De Dimlux Xtreme Series LED produceert ultrahoge niveaus van PPFD, gelijkmatig verspreid over een kweekruimte van 1,5×1,5 m, met een volledig kweekspectrum, waardoor binnengewassen van consistente hoge kwaliteit en hoge opbrengst worden geproduceerd.

De Dimlux Xtreme Series LED kan worden gedimd zonder aan efficiëntie in te boeten. Het spectrum en het uitgangsvermogen kunnen worden geprogrammeerd afhankelijk van het tijdstip van de dag en de groeifase van het gewas.