Kweekhuis

 • Hotbox sulfume incl 500g zwavel

Hotbox sulfume incl 500g zwavel

92,-


Aantal: 

 •   Altijd de laagste prijs!
 •   Klant staat op nummer 1!
 •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
 •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

HOTBOX SULFUME ZWAVELVERDAMPER INCL. 500 GRAM ZWAVEL

Hotbox Sulfume - De veiligste zwavelverdamper op de markt!

Beschermt gewassen tegen schimmelziekten als o.a. Meeldauw en Sterren Roetdauw. Belemmert eveneens de verspreiding van ongedierte als Spint en Trips in de kas.

 • Temperatuurregeling - Een thermostaat voorkomt oververhitting, zodat er geen schadelijke oxides kunnen ontstaan, er verdampt ALLEEN zuivere zwavel
 • Geregeld element - Een geregeld element maakt ontbranding onmogelijk, hierdoor is brandgevaar uitgesloten en maakt het de Sulfume tot de veiligste op de markt.
 • Energiezuinig - De verdamper met het laagste energieverbruik op de markt
 • Gefabriceerd met materialen van zeer hoge kwaliteit dit verzekerd duurzaamheid
 • Werkt met elke energiebron van 110V tot 250V, zonder prestatieverlies

Temperatuurregeling is van groot belang om te verzekeren dat zwavel precies op de juiste temperatuur verdampt wordt. De Hotbox Sulfume kan geen zwaveloxiden produceren.

ZWAVEL
Zwavel in de kweekkas voorkomt beschadiging van het gewas door meeldauw en perzikschurft of sterren roetdauw. Tevens voorkomt dit verspreiding van andere schimmelziekten omdat schimmelsporen zich niet in de zwavelatmosfeer kunnen verspreiden.
Tevens kunnen door verdampen van zwavel andere schadelijke parasieten in de kweekkas, zoals o.a spintmijt en trips bestreden worden.

BEREIK
Door het gebruik van een gelijkmatig gevormd bakje dat nauwkeurig in het midden van de Sulfume cilinder geplaatst is, zorgt de natuurlijke trek voor een gelijkmatige verdeling. En Sulfume kan 100m gewas behandelen. Per hectare kunnen tot 100 Sulfumes nodig zijn, afhankelijk van het gewas en de ernst van het probleem, zoals schimmels of schadelijke insecten.

BAKJES
De Aluminium bakjes zijn speciaal ontworpen voor zwavel.Vanwege het speciale ontwerp van het bakje, kunnen bij gebruik van niet-standaard bakjes de prestaties niet worden gegarandeerd.

ALUMINIUM
De zelfregelende verwarmingsplaat is uit kwaliteitsaluminium vervaardigd. Hierdoor is een lange levensduur verzekerd, zonder gevaar van breken als gevolg van ruw gebruik, condensatie of het morsen van zwavel.

VERBRUIK

De Sulfume kan u geld besparen, na een eerste stroomstoot van minder dan 1 seconde, werkt het element op 100 watt tot de gewenste temperatuur bereikt is waarna het verbruik daalt tot 50 watt om de temperatuur te onderhouden. Op dit niveau is het de meest economische zwavelverdamper die leverbaar is. De automatische regeling maakt gebruik van nieuwe technologie en werkt niet zoals een traditionele thermostaat, zodat bij schommelingen in temperatuur het verbruik slechts weinig verandert.

UITSLUITEND DAMP GEEN VERBRANDIG
De Hotbox Sulfume is de enige verdamper die garanderen kan dat geen verbranding van zwavel plaatsvindt. Hotbox verzekerd dat de temperatuurregeling uiterst nauwkeurig is, zodat elk risico van verbranding en productie van ongewenste zwaveloxiden uitgesloten is.

REGELING
De verwarmingsplaat in de Sulfume wordt bij gebruik van het Hotbox aluminium bakje automatisch op een vaste temperatuur, perfect voor zwavel, geregeld. Deze temperatuur wordt door de automatische regeling constant gehouden. U zult nooit een Hotbox Sulfume met een temperatuur boven of onder de ontwerptemperatuur tegenkomen.

RVS
Alle Sulfumes worden tot een hoge standaard met een RVS huis gefabriceerd. De unit wordt gebouwd om lang mee te gaan. Als gevolg van de regeling van de verwarmingsplaat en het gebruik van RVS, kan de buitenzijde van de Sulfume tijdens gebruik aangeraakt worden en is zodoende veilig op de werkplek.

SPANNINGSONAFHANKELIJK

De Sulfume is werkelijk onafhankelijk. Zelfs bij grote spanningsschommelingen houdt de Sulfume altijd dezelfde temperatuur aan. Hotbox kan garanderen dat de prestaties altijd constant blijven ondanks veranderingen in spanning. De Sulfume is de enige zwavelverdamper die dit kan. Zelfs bij onbetrouwbare spanning, als de voeding daalt tot 200 of zelfs 180 volt, heeft dit geen invloed op de temperatuur in de Sulfume.

Technische gegevens:

 • Bereik: 80 100m
 • Spanning: 100 Volt tot 240 Volts (spanningsonafhankelijk)
 • Stroom: 45 Watt (120 Watt)
 • Afmetingen: diameter 13cm, hoogte 18cm