Kweekhuis

  • Jiffy RHP aarde Lightmix 50L

Jiffy RHP aarde Lightmix 50L

7.75


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

JIFFY Light-Mix, licht bemeste tuinaarde. Zak 50 liter.

Product omschrijving JIFFY Light-Mix:

In Noord-Amerika zijn Jiffy-Light-Mix en Jiffy-Mix Plus al lange tijd voor veel telers een vertrouwd merk als het gaat om substraten.

De Jiffy-Light-Mix is uitermate geschikt voor het ontkiemen van zaden en onbewortelde stekken, maar kan ook zeer zeker gebruikt worden voor een gehele cyclus. De Jiffy-Light-Mix dient wel vanaf het eerste gebruik bijgemest te worden. Jiffy-Mix-Plus is ideaal voor het verplanten van bewortelde stekken of groenten, en behoeft de eerste weken geen bijvoeding! De Jiffy-Light-Mix van nu is ‘powered by Tref’, wat feitelijk staat voor meer dan 100 jaar ervaring en deskundigheid op het vlak van substraten, in elke zak. Onze deskundigheid, in combinatie met onze wereldwijde kwaliteitscontroles en inkoopsystemen, hebben geleid tot de creatie van de hoogwaardige performanceproducten van JiffyMix die in Noord-Amerika in de handel zijn. We maken gebruik van de beste substraten in de wereld, zoals RHP-gecertificeerd kokos, mengsels van Europese turfblokken en Canadees veen met langere vezels. Hierdoor presteren gewassen beter met Jiffy-Mix dan met gewone mixen.

Door substraten met meer porositeit te gebruiken, worden lucht- en waterpercentages, evenals algehele porositeit, aanpasbaar aan wat een gewas nodig heeft. En dat is waar de magie van ‘powered by Tref’ naar boven komt: een uiteindelijk mixproduct met nauw afgestemde vezellengtes, vochtvasthoudend vermogen, fysische structuur en voedingsstoffen voor het gewas. Deze ‘powered by Tref’ op maat afgestemde perfectionering resulteert in verbeterde timing, consistentie en kwaliteit van gewassen.

Product details JIFFY Light-Mix:

Powered by TREF
Zak 50 liter
Witte zak
Superieure kwaliteit
Licht bemest
Zeer luchtige structuur
Inclusief perliet
PH-waarde plus minus 5,8