Kweekhuis

  • Kweekkast G-Kit 800 Wing (1,5 m2)

Kweekkast G-Kit 800 Wing (1,5 m2)

1790,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Productbeschrijving

Mega opbrengst in premium 800 Wing kweekkast

De 800 Wing kweekkast is het op een na grootste model G-tools kweekkast voor de veeleisende kweker. Thuis je eigen planten en kruiden kweken was nog nooit zo leuk en eenvoudig. De G-kit 800 Wing kweekkast is een oerdegelijke kweekkast waarmee je jarenlang mega opbrengsten kunt verwachten. Alle G-tools kweekkasten, dus ook de G-Kit 800 Wing, is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Je hebt alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Ook deze kweekkast is geschikt voor de beginnende en professionele kweker.

g kit 800 wing kweekkast

Onderaanzicht van de voorgemonteerde bovenbak van de 800 Wing.

Full options kweekkast

Lucilux electronische ballast

De 800 Wing kweekkast is uitgerust met twee elektronische 400 WattLucilux ballasten.Ook als het buiten warm weer is, blijft de temperatuur in de kweekkast perfect te beheersen. Zoals alle elektronische ballasten is de Lucilux een lichtgewicht ballast die weinig warmte afgeeft.

Lucilux en timer 800 wing

De twee Lucilux 400 Watt ballasten en de G-tools tijdklok voor het automatisch in en uitschakelen van de verlichting.

Adjust-a-Wings Large

De originele large Adjust a Wings Avengerreflector verdeelt het licht gelijkmatig over het kweekoppervlakte van de kast. Beide lampen worden onder dezelfde reflectorkap gemonteerd. Vorm en materiaal van de instelbare Wing reflector maakt verlichting van grotere oppervlaktes mogelijk zonder rendementsverlies. De twee meegeleverde heat spreaders klik je direct onder de lampen.

AAW in G-kit 800, 1200 wing

De Adjust A Wings reflector large met 2 fittingen en dubbele heat spreader.

De reflector kan dan tot 20 cm boven het gewas hangen zonder dat je planten verbranden. Met de Adjust-a-Wings en de Lucilux werk je energiezuinig, terwijl je het meest uit je verlichting haalt. Top opbrengst gegarandeerd!

G-Tools 125 ventilatoren

De 800 Wing kweekkast heeft 2 ingebouwde ventilatoren. EenG-tools 125 2 speeden eenG-tools 125 met temperatuur gestuurde toerenregeling. Deze gaat harder draaien naarmate het warmer wordt in de kast. Beide zijn verbonden metPrima Klima K2601koolstoffilters om reukloze afvoer van de lucht te garanderen.

GT 125 ctr in bovwnbak

Een van de twee ingebouwde ventilatoren met temperatuur gestuurde toeren regeling.

De frisse lucht komt binnen via 8G-tools lichtdichte luchtinlaten. Je hebt geen externe aansluitingen op luchtslangen nodig. De levensduur van de filters bedraagt 1 jaar. Het vervangen van de filters is simpel en eenvoudig.

G-Tools luchtinlaat

Een van de 8 lichtdichte lucht inlaten.

Aarde of steenwol

Of je nu wilt kweken in potten met aarde of op steenwolmatten met de 800 Wing kweekkast kies je je eigen kweekwijze.

Ben je wel eens langer van huis, heb je weinig tijd om planten water te geven of wil je gewoon graag werken met een hydrosysteem, schaf dan een automatisch irrigatiesysteem aan. In onze webshop vind je voor iedere maat kweekkast een bijpassend bewateringssysteem.

Heb je geen budget voor het irrigatiesysteem of heb je alle tijd om je planten iedere dag water te geven, zet dan de potten met aarde los in de kast. De bodem is waterbestendig.

Past in ieder interieur

De 800 Wing kweekkast bouw je in een uur op en af. De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil. De G-Kit 800 Wing heeft een geluiddemper en Prima Klima geurfilter. Zo past de kast in ieder interieur.

Het casco van de 800 Wing kweekkast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en brandbestendige 8 mm PVC panelen. De Wing modellen worden standaard geleverd met zwenkwielen.