Kweekhuis

  • Lumatek ATS 200w Pro

Lumatek ATS 200w Pro

345,- 325,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

ATS200W PRO
De ATS LED serie verbijsterd de groei verlichting industrie met zijn prestaties, functionaliteit en schoonheid. Kom en maak kennis met de ATS200W Pro.

Lumatek brengt je nu nog dichter bij de perfecte LED-armatuur voor krappe kweekruimtes, de ATS 200W Pro. Maak je klaar om te groeien, De helderste is zojuist helderder geworden.

De Lumatek ATS200W Pro LED is een lichtgewicht armatuur met een hoge PPF-waarde van 508 µmol/s en een Photon Efficacy (efficiëntie van de armatuur) van 2,5 µmol/J, die perfect is voor kweekruimtes tot 0,8×0,8m.

Met de vooruitgang in technologie en armatuurprestaties is hoogwaardige LED-tuinbouwverlichting nu een geloofwaardige optie die kwekers een aanzienlijk rendement op hun investering biedt. Lumatek ATS Pro full spectrum tuinbouw LED-oplossingen balanceren lichtkwaliteit (spectra) met lichthoeveelheid (intensiteit en duur) die voldoende is om als enige bron of als aanvullende kweekverlichting te dienen voor groei-, vegetatieve en bloeiperioden van binnen gekweekte gewassen.

De array van de nieuwe ATS Pro-serie creëert een gelijkmatige spreiding van het licht op korte afstand van het gewas, waardoor een goede penetratie van het bladerdek mogelijk is zonder hotspots en overmatige warmte. Dankzij het innovatieve koellichaam en het gebruik van passieve natuurlijke convectie is er geen ventilator meer nodig, waardoor het geluidsniveau afneemt en de levensduur van de armatuur aanzienlijk toeneemt omdat er geen bewegende delen zijn. Voor verschillende cultivars, voortplantings- en vegetatieve groeiperioden kan deze wendbare armatuur worden gedimd zonder verlies van efficiëntie. De zeer efficiënte en energiezuinige LED-configuratie verlaagt de temperatuur van de LED's, waardoor het rendement toeneemt en het licht beter behouden blijft.

ATS200W PRO-reeks
De nieuwe Pro-lijn van ATS is opgebouwd uit hoogwaardige Lumatek stuurprogramma's en de nieuwste generatie witte, rode en rode diodes met een hoger rendement.

De verbeterde diodes zijn nu gelijkmatiger verdeeld over de hele lengte van de lichtbalken, wat resulteert in een grotere en meer gelijkmatige lichtspreiding en voetafdruk.

Andere nieuwe kenmerken van deze lijn zijn: Nieuwe IP65 classificatie; Clear Glue beschermkap technologie op de LED bars, wat resulteert in een hogere lichttransmissie van 99% zonder lichtverlies, verlengde levensduur van de diodes en extra corrosiebestendigheid; En nieuwe Controle mogelijkheden met het Lumatek Control Panel Plus 2.0.

Volledig spectrum
Lumatek LED kweeklamp oplossingen gebruiken een mix van witte, dieprode & verre rode LED's om een zeer efficiënte lichtbron te produceren die gekalibreerd is om een hoge intensiteit, stabiele en uniforme output te leveren voor optimale lichtabsorptie.

Vorige generaties LED kweeklampen gebruikten een mengsel van koningsblauwe en dieprode LED's om de chlorofyl absorptiepieken te bereiken. Deze oplossingen werkten weliswaar naar behoren, maar misten belangrijke spectra voor de groei van kwaliteitsplanten, drongen niet door dichte toppen heen en boden een slechte zichtbaarheid voor het inspecteren en onderhouden van kweekruimten.

Passieve koeling
Lumatek's innovatieve ontwerp en de vooruitgang in LED technologie heeft een krachtige LED kweeklamp opgeleverd met passieve convectie koeling. Dit ontwerp zonder ventilator betekent geen bewegende delen, zodat de Lumatek LED-armaturen uiterst robuust zijn met een lange levensduur en geruisloos werken.

KENMERKEN
- Hoge efficiëntie 2,5 µmol/J
- Hoge PPF output voor hoge intensiteit 508 µmol/s
- Hoge kwaliteit Lumatek LED driver
- Nieuwe Clear Glue beschermkap technologie op LED bars
- Topbak LED's
- Uitgebalanceerd volledig spectrum
- Verbeterde lichtspreiding en uniformiteit
- Externe controle met Lumatek Control Panel Plus 2.0
- Compact ontwerp, ideaal voor een kweekruimte tot 0,8mx0,8m
- Volledig dimbaar
- Gebruiksvriendelijke Plug & Play Montage

ARTIKELEN INBEGREPEN:
- 1 x ATS200W Pro LED Fixture met Driver
- 1 x Voedingskabel 230V
- 1 x 0-10V lichtdimmer + klittenband
- 2 x metalen kabelhangers
- 1 x handleiding