Kweekhuis

  • Lumatek Zeus 1000w Pro

Lumatek Zeus 1000w Pro

1785,- 1769.99


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Bij Lumatek werken we graag aan de toekomst, daarom zijn we verheugd u de Zeus 1000W Pro voor te stellen. Met de gloednieuwe Zeus 1000W Pro, die het spel van hoge kwaliteit LED tuinbouwverlichting verbetert, innoveert u met een uniek frame dat u een unieke dekking geeft in de LED tuinbouwindustrie dankzij de baanbrekende rechthoekige vorm. De Zeus 1000W Pro biedt het grootste rechthoekige dekkingsgebied van de grootste lineaire staafarmatuur op de markt en is ontworpen om het beste distributielicht te creëren voor grootschalige teelt. Opnieuw is innovatie helderder dan ooit.

De Lumatek Zeus 1000W Pro LED is een lineaire multi-light bar armatuur met vouwframe die extreem hoge PPF-niveaus van 2925 µmol/s en een zeer hoge efficiëntie van maximaal 2,9 µmol/J produceert.

Met de vooruitgang in technologie en armatuurprestaties is hoogwaardige LED-tuinbouwverlichting nu een geloofwaardige optie die kwekers een aanzienlijk rendement op hun investering biedt. Lumatek full spectrum tuinbouw LED oplossingen balanceren lichtkwaliteit (spectra) met lichthoeveelheid (intensiteit en duur) om een gelijkmatige lichtverdeling en uniforme verspreiding te garanderen.

De efficiëntie van de armatuur hangt af van de gebruikte ingangsspanning.

De Zeus 1000W Pro produceert ultrahoge niveaus van PPFD gelijkmatig verdeeld over een kweekruimte van 2mx1,5m en een full-spectrum kweeklamp die consistent hoge kwaliteit en hoge opbrengst binnengewassen produceert. Deze armatuur heeft een groter rechthoekig opvouwbaar frame met een ingenieuze array die een uniforme verspreiding van licht op korte afstand van het gewas creëert, waardoor een enkele bron kweekverlichting voor multi-layer kweeksystemen, enkele banken in lage kamers en kweektenten mogelijk is.

De nieuwe Zeus-lijn is gebouwd met behulp van hoogwaardige Lumatek-drivers en de nieuwste generatie topbak-LED's van Lumileds en Osram, waardoor een full-spectrum lichtbron ontstaat die ideaal is voor groei- en bloeicycli. Een ander nieuw kenmerk van deze lijn is de Clear Glue beschermingstechnologie op de LED bars; wat resulteert in een hogere lichttransmissie van 99% zonder lichtverlies, een langere levensduur van de diodes, extra corrosiebestendigheid en een hoge waterdichtheid van IP65. Voor eenvoudig onderhoud, reinigt u de balken eenvoudigweg met nat katoen.

Lumatek is een pionier op het gebied van innovatieve, modulaire, magnetische LED-lichtbalken.

Voor verschillende cultivars, teelt- en vegetatieve groeiperioden kan de Zeus worden gedimd zonder verlies van efficiëntie. De zeer efficiënte en energiezuinige LED-configuratie met 10 verwisselbare magnetische klik-LED-staven vermindert de temperatuur van de LED's, waardoor de output toeneemt en het licht beter blijft branden.

KENMERKEN
- Zeer hoge efficiëntie tot 2,9 µmol/s/J
- Zeer hoge PPF-output voor hoge intensiteit 2925 µmol/s
- Uniek en innovatief groot opvouwbaar frame ontworpen voor bredere rechthoekige dekking
- Uitstekende lichtspreiding en -verdeling in een kweekruimte van 2,0x1,5m
- Hoge kwaliteit Lumatek LED drivers
- Nieuwe Clear Glue beschermingstechnologie op LED bars
- Topbak LED's
- Uitgebalanceerd volledig spectrum
- Externe controle met Lumatek Control Panel Plus 2.0
- Vervangbare 100W Pro 2.9 magneet lichtbalken
- Volledig dimbaar
- Gebruiksvriendelijke Plug & Play Montage
- 5 jaar garantie

ARTIKELEN INBEGREPEN:
- 10 x Lumatek 100W Pro 2.9 Full-Spectrum Magnet Light Bars
- 1 x Opvouwbare Frame Structuur met 2 x 500W Pro Ingebouwde Drivers + Aansluitkabels
- 1 x 0-10V Licht Dimmer + Klittenband
- 2 x Metalen Kabelhangers
- 1 x handleiding