Kweekhuis

  • Narcos Bloom Stim

Narcos Bloom Stim

15.75Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

"A Netflix Original series- Narcos"

Netflix introduceert Narcos Nutrients. Na uitgebreide research en diverse testen met verschillende strains presenteert Narcos de meest complete en uitgebalanceerde voedingslijn verkrijgbaar. Narcos maakt gebruik van de meest hoogwaardige en best opneembare voedingselementen. Ongeacht of het om de N(stikstof, P(fosfor), Kalium of andere stoffen gaat, is er uitsluitend gekozen voor het meest kwalitatief hoogstaande in zijn soort.

Narcos Bloom Stim stimuleert de vruchtzetting en zorgt voor een langere en krachtigere bloeifase. Het gebruik van Bloom Stim leidt tot een aanzienlijke smaakverbetering van het eindproduct.

Bloom Stim draagt bij aan een kwalitatief en kwantitatief betere oogst. De enzymen in Bloom Stim hebben een reinigende werking op leidingen en druppelsystemen.

Bloom Stim bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bloom Stim is gebaseerd op een mix van gefermenteerde planten- en zeewierextracten. Bij dit fermentatieproces worden géén chemicaliën gebruikt. De vergisting resulteert in een voedingsrijke mix van koolhydraten, polysachariden, aminozuren, vitamines, plantaardige hormonen, enzymen en micronutriënten.

De verhouding van de werkzame stoffen in Bloom Stim is speciaal afgestemd op de bloeifase van het gewas.

Narcos® Bloom Stim is milieuvriendelijk en eenvoudig in het gebruik.

Toepassing
Bloom Stim is een voedingssupplement dat is ontwikkeld voor de teelt van groente en fruit in kassen en potten. Gebruik Narcos® Bloom Stim in combinatie met Narcos® Magic Boost voor een uitbundige bloei en een hoge opbrengst met grote vruchten. Voor de optimale smaak de allerlaatste dagen het substraat spoelen met Narcos® Narcozyme. Gebruik Narcos®Bloom Stim samen met de reguliere basisvoeding.

Werkzame stoffen
zeewierextracten, vinasse, aminozuren, vitaminen

Concentratie
1:1000

Gebruiksaanwijzing
Oplossen in het gietwater. Dagelijks toedienen gedurende de gehele bloeifase van de plant.

Dosering
1 ml per liter gietwater (1:1000)

Verkrijgbaar in
0,1 Liter - 0,25 Liter - 0,5 Liter - 1 Liter - 5 Liter

Bewaarinstructie
Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren. Minimum bewaartemperatuur 5°C.

Verander cookies instellingen