Kweekhuis

  • Narcos Cocos Mix 50L
  • Narcos Cocos Mix 50L

Narcos Cocos Mix 50L

10.25 9.69


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

"A Netflix Original series- Narcos"

Netflix introduceert Narcos Nutrients. Na uitgebreide research en diverse testen met verschillende strains presenteert Narcos de meest complete en uitgebalanceerde voedingslijn verkrijgbaar. Naast een perfect uitgebalanceerde voedingslijn voegt Narcos ook een drietal geweldige substraten op de growmarkt toe: Narcos ProMix, Narcos Organic ProMix en Narcos Cocos Mix. Narcos maakt gebruik van de meest hoogwaardige en best opneembare voedingselementen. Ongeacht of het om de N(stikstof, P(fosfor), K(Kalium) of andere stoffen gaat, is er uitsluitend gekozen voor het meest kwalitatief hoogstaande in zijn soort.

NARCOS Cocos Mix is een RHP gecertificeerd groeimedium, samengesteld uit grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit.

NARCOS Cocos Mix is gemaakt van kokosvezels en kokosturf die gewonnen worden uit de bast van de kokosnootpalm. Dit premium groeimedium bestaat uit RHP gecertificeerde grondstoffen die gespoeld en gebufferd zijn. Zo start u met de perfecte basis voor uw gewas.
Een belangrijk onderdeel van NARCOS Cocos Mix is de unieke toevoeging van een kleine hoeveelheid RHP gecertificeerd veenmos. Door deze toevoeging zal uw gewas nog sneller beginnen te groeien. NARCOS Cocos Mix is een premium groeimedium met een stabiele pH-waarde.

Het is samengesteld uit natuurlijke producten zodat u dit product kunt hergebruiken als bodemverbeteraar in uw tuin. Om uw gewas de beste start te geven bevat NARCOS Cocos Mix diverse uitgebalanceerde meststoffen die direct na het planten beschikbaar zijn voor uw gewas. NARCOS Cocos Mix heeft een ideale verhouding tussen water en lucht. Dat is zeer belangrijk voor een perfecte wortelgroei en bloei. NARCOS Cocos Mix kan in korte tijd grote hoeveelheden water opnemen, maar is door de structuur niet snel te nat. Overtollig water loopt gemakkelijk weer uit het groeimedium. Voor het beste eindresultaat mengt u dit product niet met andere materialen.

Composition:

Coconut fibres

Coconut peat

Peat moss blond

Mineral lime

Calcium nitrate 0,1 kg/m3

NPK fertilizer 17-10-14-4 0, 4 kg/m3

pH (1:1.5 H2O VV) 6

EC (1:1.5 H2O VV) - mS/cm 0.6

pH (EN 13037) 6.4

EC (EN 13038) - mS/m 23

Organic material - >85%

Moisture content -