Kweekhuis

  • Narcos Organic Mix 50L

Narcos Organic Mix 50L

9.99 9.49


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

"A Netflix Original series- Narcos"

Netflix introduceert Narcos Nutrients. Na uitgebreide research en diverse testen met verschillende strains presenteert Narcos de meest complete en uitgebalanceerde voedingslijn verkrijgbaar. Naast een perfect uitgebalanceerde voedingslijn voegt Narcos ook een drietal geweldige substraten op de growmarkt toe: Narcos ProMix, Narcos Organic ProMix en Narcos Cocos Mix. Narcos maakt gebruik van de meest hoogwaardige en best opneembare voedingselementen. Ongeacht of het om de N(stikstof, P(fosfor), K(Kalium) of andere stoffen gaat, is er uitsluitend gekozen voor het meest kwalitatief hoogstaande in zijn soort.

NARCOS Organic Terra Mix is een RHP gecertificeerd biologisch groeimedium, samengesteld uit grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit.

NARCOS Organic Terra Mix is gemaakt van uiterst zorgvuldig geselecteerde, eersteklas veenmos en tevens voorzien van RHP gecertificeerde groencompost. Door het speciale zeefproces van dit veenmos, in combinatie met het doormengen van perliet, bevat NARCOS Organic Terra Mix een mooie, luchtige structuur.
NARCOS Organic Terra Mix heeft hierdoor een ideale verhouding tussen water en lucht, wat zeer belangrijk is voor de perfecte wortelgroei en bloei van uw gewas. NARCOS Organic Terra Mix is een premium biologisch groeimedium met een stabiele pH-waarde door toevoeging van een voldoende hoeveelheid kalk. NARCOS Organic TerraMix bevat een speciale organische meststof afkomstig van planten en is vrij van chemicaliën of dierlijke bijproducten. Deze plantaardige organische meststof biedt voldoende voeding voor de eerste 1-2 weken, waarbij de opname van de meststof afhankelijk is van de plant en de grootte van de pot.

Het beste resultaat wordt behaald door gebruik te maken van NARCOS organische voeding in combinatie met stimulatoren zoals NARCOS Rootstim, NARCOS Growstim en NARCOS Bloomstim. Voor het beste eindresultaat mengt u dit product niet met andere materialen.

Composition:

Peat moss black

Peat moss blonde

Green compost

Perlite

3.0 kg organic, vegetal fertiliser-

NPK 7-3-3+2 MgO per m3

Mineral lime

Traces of Radigen

Fertiliser has:

7.0% organic nitrogen (N)

3.0% organic phosphor (P)

3.0% organic potassium (K)

2.0% organic magnesium (Mg)

Originating from:

Green compost (vegetal)

Vinasse potassium

Soft natural phosphate

Magnesium

pH (1:1.5 H2O VV). +/- 0.5 6,3

EC (1:1.5 H2O VV) - mS/cm. +/- 0.3 0,6

pH (EN 13037). +/- 0.5 6,7

EC (EN 13038) - mS/m. +/- 11 19

Organic material - % >60%

Moisture content - %

Verander cookies instellingen