Kweekhuis

  • Narcos Promix 50L

Narcos Promix 50L

7.99 6.99


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

"A Netflix Original series- Narcos"

Netflix introduceert Narcos Nutrients. Na uitgebreide research en diverse testen met verschillende strains presenteert Narcos de meest complete en uitgebalanceerde voedingslijn verkrijgbaar. Naast een perfect uitgebalanceerde voedingslijn voegt Narcos ook een drietal geweldige substraten op de growmarkt toe: Narcos ProMix, Narcos Organic ProMix en Narcos Cocos Mix. Narcos maakt gebruik van de meest hoogwaardige en best opneembare voedingselementen. Ongeacht of het om de N(stikstof, P(fosfor), K(Kalium) of andere stoffen gaat, is er uitsluitend gekozen voor het meest kwalitatief hoogstaande in zijn soort.

NARCOS ProMix is een RHP gecertificeerd groeimedium, samengesteld uit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit.

NARCOS ProMix is gemaakt van uiterst zorgvuldig geselecteerde, eersteklas veenmos. Door het speciale zeefproces van dit veenmos, in combinatie met het doormengen van perliet, bevat NARCOS ProMix een mooie luchtige structuur.
NARCOS ProMix heeft hierdoor een ideale verhouding tussen water en lucht, wat zeer belangrijk is voor de perfecte wortelgroei en bloei van uw gewas. NARCOS ProMix is een premium groeimedium met een stabiele pH-waarde door toevoeging van een voldoende hoeveelheid kalk.

Om uw gewas de beste start te geven bevat NARCOS ProMix een uitgebalanceerde meststof die direct na het planten voor uw gewas beschikbaar is. Er is een lage hoeveelheid van deze meststof toegevoegd, wat dit groeimedium ideaal maakt om volledig naar eigen inzicht en keuze te bemesten.

Om het beste resultaat te behalen adviseren wij gebruik te maken van NARCOS Comp 1 voeding in combinatie met stimulatoren zoals NARCOS Rootstim, NARCOS Growstim en NARCOS Bloomstim. NARCOS Pro Mix is een groeimedium voor direct gebruik bij het planten of verpotten van diverse groeiende en bloeiende gewassen.

Geadviseerd wordt om vanaf dag 1 met het NARCOS Comp 1 schema te beginnen. Voor het beste eindresultaat mengt u dit product niet met andere materialen.

Composition:

Peat moss black

Peat moss blonde

Perlite

Mineral lime

NPK fertiliser 17-10-14-4 0.4 kg/m3

pH (1:1.5 H2O VV). +/- 0.5 6.3

EC (1:1.5 H2O VV) - mS/cm. +/- 0.3 0.5

pH (EN 13037). +/- 0.5 6.7

EC (EN 13038) - mS/m. +/- 11 19

Organic material - % >85%

Moisture content - %