Kweekhuis

  • Kweekkast G-kit 600 Wing leeg

Kweekkast G-kit 600 Wing leeg

770,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Productbeschrijving

Wing kweekkast leeg

Zoek je een Wing kweekkast leeg? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met spaarlamp, LED, natriumlamp, etc? Kies dan een van onze premium quality Wing kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook leegzodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur

Deze 600 Wing kweekkast met zn oppervlak van 1,2 m2 is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 600Watt.De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Zoek je een Wing kweekkast leeg en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudig

De Wing kweekkast leeg wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten.De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste achterplaat van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger.
Voor deze kasten zijn speciale hoogte uitbreidingssets(XL sets)te verkrijgen. Zo kan je grotere gewassen kweken of met grotere reflectoren werken. Alle technische- en montageartikelen vind je in onze webshop. Daarnaast verkopen we ook sloten voor je kweekkast.

De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Veilig

Ook wanneer je je eigen kast gaat inrichten, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De PVC panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Bezorging

De kast is verpakt in 2 kartonnen dozen. Een platte doos voor de panelen en een doos met de verlijmde bovenbak en de bodemplaat van de kast. Om transportschade te voorkomen, vervoeren we de pakketten per mini-pallet. Dit voor slechts 30,- voor transport door heel Nederland. Je kunt de kast natuurlijk ook in Woerden bij ons afhalen.

Verander cookies instellingen