Kweekhuis

  • Kweekkast G-kit 800 Wing leeg

Kweekkast G-kit 800 Wing leeg

860,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Productbeschrijving

G-kit 800 Wing kweekkast leeg

Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook leeg, zodat je deze geheel naar eigen inzicht kunt inrichten.

Past in ieder interieur

Deze 800 Wing kweekkast leeg meteen oppervlakte van 1,5 m2, is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 2 x 600Watt. De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudig

De lege Wing kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten.De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste achterplaat van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd voor de luchtafzuiger.
Voor deze kasten zijn speciale hoogte uitbreidingssets(XL sets)te verkrijgen. Zo kan je grotere planten kweken of met grotere reflectoren werken. Alle technische- en montageartikelen vind je in onze webshop. Daarnaast verkopen we ook sloten voor je kweekkast.

De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Veilig

Ook wanneer je je eigen kast gaat inrichten wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De PVC panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Bezorging

De kast is verpakt in 2 kartonnen dozen. Een platte doos voor de panelen en een doos met de verlijmde bovenbak en de bodemplaat van de kast. Om transportschade te voorkomen, vervoeren we de pakketten per mini-pallet. Dit voor slechts 40,- voor transport door heel Nederland. Je kunt de kast natuurlijk ook in Woerden bij ons afhalen.

Verander cookies instellingen