Kweekhuis

  • Bonanza Prep & Dry, voorgroei en droogkast (0,35m2)

Bonanza Prep & Dry, voorgroei en droogkast (0,35m2)

620,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Afmetingen (h x b x d):176 x 61 x 61 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwich panelen
Oppervlakte ~0,35 m2. Plaats voor 9 x 6,5 ltr potten, 4 x 11 ltr potten.
Ventilator: Winflex – 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde demper
Filter: Prima Klima K2600 240m3 mini
Timer: Legrand Omnirex
Verlichting: PK Starlight 2 x 55Watt
Inc.: Droognet
Garantie: 1 jaar op technische installatie

Voorgroei en droogkast in een
Groeien

Met de Bonanza Prep & Dry kun je veel kostbare tijd besparen.
Het casco van deze kweekkast is hetzelfde als dat van alle andere 0,35m2 Bonanza kweekkasten. Dezelfde Winflex afzuiger met koolstoffilter en geluiddemper en dezelfde tijdklok voor het IN en UIT schakelen van de verlichting.
In plaats van een kweeklamp die speciaal voor bloeiende planten is ontwikkeld heeft de kast een PK Starlight 2 x 55W lamp.
De Starlight heeft 2 x 55W CFL lampen met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. Het perfecte licht voor net ontkiemde zaden en voor planten tijdens hun groeifase. De Prep & Dry is dus ideaal voor het kiemen en voorgroeien van je nieuwe planten.

Drogen

De Prep & Dry wordt geleverd met droognet. Het ronde droognet heeft 6 etages waarop je je oogst kunt drogen. De Prep & Dry is de perfecte droogkast. De afzuiger met koolstoffilter zorgen voor goede ventilatie en reukloze afvoer van de lucht. Omdat er geen licht de kast in schijnt kan je oogst mooi drogen en op smaak komen.
Dus na de oogst verwijder je de Starlight groeilamp en hangt het droognet in zijn plaats en de budbuddy is een droogkast geworden

Veel mensen groeien hun planten voor, bloeien en drogen in een en dezelfde kast. Voorgroeien duurt al snel 10 dagen a 2 weken. Goed drogen duurt ook al snel 10 dagen.
Wanneer je dus de planten voorgroeit in de Prep & Dry bespaar je al 10 dagen tot 2 weken. De voorgegroeide planten kunnen nu meteen verpot en in bloei gezet worden in de kast waar je je planten afbloeit terwijl de de oogst in het hangnet van de Prep & Dry kan drogen. Als je dit normaal gesproken ook in de “bloeikast”doet bespaar je nu weer 10 dagen.
Zo bespaar je per cyclus 20 tot 24 dagen. Per jaar al gauw een extra oogst.