Kweekhuis

Duo Fruitboom Pyrus Williams

25,-


Aantal: 

  •   Altijd de laagste prijs!
  •   Klant staat op nummer 1!
  •   Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  •   14 dagen bedenktijd!
Product Omschrijving

Pyrus communis DUO 'Conference' & 'Williams' of Handpeer 'Conference' & 'Williams' - Informatie:
Wanneer er geen ruimte is voor een gewone fruitboom, kan een DUO-fruitboom een hele mooie oplossing zijn om toch te kunnen genieten van eigen gekweekt fruit! Het mooiste van de DUO-Perenboom is, dat er twee perenrassen aan één plant groeien! Deze twee rassen zijn zo gekozen dat ze elkaar bestuiven. Een DUO-leifruitboom heeft maar weinig ruimte nodig. Hij staat het beste op een zonnige plek tegen bijvoorbeeld een muur of een schutting. Hoe zonniger, hoe beter de vruchten rijpen. 

De DUO-Perenboom heeft twee schuin naar boven geleide hoofdtakken. Elke hoofdtak is een perensoort. U kunt deze twee verticale hoofdtakken verlengen door de toppen door te laten groeien. Wanneer ze de hoogte hebben bereikt die u voor ogen heeft, knip te toppen dan op die hoogte af.

Een DUO-Perenboom is makkelijk te snoeien. Vanuit de verticale takken zullen elk jaar nieuwe takjes groeien. Knip deze takjes op 10 cm van de verticale hoofdtak terug. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten. Het snoeien kunt u door het jaar heen doen.

Pyrus communis DUO 'Conference' & 'Williams' is een bladverliezende tuinplant. Deze Handpeer 'Conference' en 'Williams' bloeit van april t/m mei met witte bloemen en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.